This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. MORE INFO

Office

Designed by Wong & Ouyang (HK) Ltd, One Taikoo Place features expansive glass walls, with each floor designed to provide an abundance of natural light and offer panoramic views of Victoria Harbour. A core component of the company’s Taikoo Place redevelopment project, One Taikoo Place is linked by elevated air-conditioned walkways and surrounded by landscaped gardens with cascading water features and additional alfresco dining areas.

One Taikoo Place has been constructed according to the highest standards of building sustainability, and has received a multitude of recognitions and awards. These include BEAM Plus Provisional Platinum and LEED Precertification Platinum, as well as WELL Precertification Platinum. 

At a Glance

Size

1 million sq ft

Floor

41  office floors

Headroom

3 m

Accessibility

Easily accessible from Quarry Bay MTR station